Om Mads Egebjerg

Hej mit navn er Mads Egebjerg Olesen

Jeg er uddannet kok, tjener samt vin sommelier. Jeg har nu arbejdet i fødevarebranchen i snart 30 år. Både som Kok, Køkkenchef, Tjener, Restaurantchef, Sommelier, Foretningsudvikler, Restauratør, Kreativ udvikler,

Og herefter blev jeg indkøber og kategoriansvarlig. dernæst Key account manager, med ansvar for salg og udvikling af storkunder. Det var også i denne forbindelse jeg blev projektansvarlig, med hovedvægten på at udvikle forretninger, både i foodservice, men bestemt også i diverse produktioner samt Detail.

Og i denne forbindelse, mødte jeg en masse forretninger der havde behov for min hjælp. Og herefter har jeg hjulpet rigtig mange forretninger.

Alle disse ovenstående erfaringer gør, at jeg er yderst Kompetent- Erfaren – Grundig og ikke mindst Ærlig Dette giver dig og din forretning dygtig sparring og udvikling, så vi sammen kommer i mål.

Nogle af mine kompetencer er:

Nyt Menu – Vinkort.
Knivskarp indkøb.
Økonomi – få din forretning på ret køl igen.
Gastronomisk udvikling.
Salg af dine produkter til – Special forretninger – Kæder mm.
Procesoptimering.
Forretningsudvikling.
Kreativ udvikling til delikatessen i detailsektoren.
På de følgende sider, kan du se mere om hvad jeg tilbyder.

Så ring eller skriv endelig.

Med venlig hilsen

Mads Egebjerg Olesen

Få uforpligtende tilbud