Ja tak – Tilbud

Det nye “JA TAK” tilbuds marked, er et spændende og ret profitskabende tilbud til din forretning.

Se ydelser og priser nedenfor

Men hvad er disse “JA TAK” tilbud for noget, og ikke mindst hvordan kommer du i gang?

“JA TAK” tilbud er stormet frem på de sociale medier som Facebook og er blevet en del af mange virksomheders faste markedsførings/salgskanal.
“JA TAK” tilbud er en ny alternativ salgskanal, hvor Facebook hovedsageligt benyttes, til at tilbyde produkter til lave priser til deres Facebook-følgere.
Det bedste ved denne markedsføring/salgskanal er at det er meget begrænset, hvad du skal have og betale for at komme i gang.
Og her hjælper jeg dig i gang helt fra starten af, og bare rolig det er meget simpelt. Men det er vigtigt at starte med de rigtige produkter, så du fra starten får et stort salg og succes samt glade kunder der vender tilbage. (Det kan også være du er i gang, men trænger til et boost, af dit salg/produkter.)
Men det hjælper jeg dig i gang med, og når jeg er færdig, så er du 100% selvkørende.
Det første du skal have (eller have lavet med hjælp fra mig) er en firma/virksomheds Facebook side. Og vi skal lave det sådan at der hurtigt melder sig nogle på din side.
Når siden er oppe og køre, så laver vi et godt tilbud på den nye Facebook side (jeg hjælper naturligvis med og lave en skabelon, du kan bruge samt skaffer de rigtige spændende tilbud).

Et rigtigt godt billede er også vigtigt. Det modtager du fra de leverandør, jeg har samarbejde med, så du maks, skal bruge 30 sek. Så er tilbuddet i gang og online.
I den skabelon jeg laver til dig, vil der stå hvornår det købte produkt kan afhentes ved dig, samt at de skal skrive hvor mange gange de ønsker produktet/tilbudet. Og så holder du løbende øje med bestillingerne, og kvitterer med et OK. (Her er der også mulighed for at bestille et program, der automatisk skriver ok, samt et købernummer – og det kan jeg også hjælpe med)

HUSK KUNDERNE BETALER KONTANT VED AFHENTNING, SÅ DU HAR OMSÆTNINGEN MED DET SAMME.

Jeg samarbejder med en bred vifte af leverandører, hvormed vi hele tiden kan variere dine tilbud, så du holder salget oppe. Og dine kunder glæder sig til næste “JA TAK” tilbud. Så kontakt mig, og du er hurtig i gang med en ny online forretning.

Større omsætning meget hurtigt

kr 4995
eks. moms
  • Der kommer mere synlighed på din forretning online
  • Kunderne skal selv afhente deres købte produkter ved dig, derfor kan det jo være de ønsker flere af dine produkter, når de er der, eller ihvertfald ser dine forretningsmuligheder rent fysisk
  • Du får mulighed for bedre at kunne nå dine kunder mere effektivt, og ofte videredeler familie/venner de gode tilbud, så flere kommer til at kende din forretning. Og hermed mere omsætning
  • Det er ofte et meget stort trækplaster, og dine kunder vil automatisk holde øje med dine tilbud og ikke mindst din forretning
  • Der er en meget god avance, på de “JA TAK” tilbudsprodukter, jeg hjælper med at finde til dig
  • Du skal blot bestille de produkter du har solgt online, dvs. INGEN SPILD
  • Det kan godt være at ovenstående lyder af meget, men det er nemt at lære. (Et kort besøg, og få timer efter, er du i gang med at sælge)

Få uforpligtende tilbud